Herlig skidag – blogg nede

Vi våknet til strålende himmel. Akkurat som på TV hadde vi “juksa litt” og sjekket værmeldinga. Derfor hadde jeg en avtale med John allerede kl 09.30. Sammen dro vi til Lauvås, og det ble en herlig tur! Her er John på de flotte slettene:

20060311pano5john.jpg

Til sammen gikk vi vel ca 23 kilometer. Vi var godt slitne da vi var tilbake i bilen. Ingunn var også med, men hun gikk i sitt eget tempo. Vi hadde likevel en flott lunsj sammen. Her har jeg tatt bilde av John og Ingunn – bildet dekker 400 graders utsikt:

Hjemme på Lund igjen gikk jeg løs på bildene. Det ble noen fine panoramaer. De over er nok de to beste. Så skulle jeg legge de ut her på bloggen, men da virket plutselig ikke domenet. Virker som om det har vært noe kluss med betaling, men jeg har nå gjort det jeg skulle. Jeg ga beskjed over til USA, og da ble det “processed” kjapt gitt. Det gikk bare et par timer, men bloggen har altså vært nede litt. Det er godt å ha alt tilbake.

Jeg har nemlig passert ett år nå. I går hadde bloggen www.verket.info ett års jubileum. Lurer på hvor mange sider det blir på ett år egentlig. Har jo på følelsen at jeg skriver ganske jevnt og trutt her…

Har også registrert to nye domener i dag: panic.no og keltisk.no. Den siste var opptatt da jeg lagde keltiskfromhet.no, men altså ledig igjen nå. Får se om jeg bare lager en redirect, eller tar vare på det. Kanskje jeg skal lage noe naturgreier der. Vi får se…

Så bar det opp i Presteheia. Ingunn og jeg kjøpte rød fisk på Maxi etter skituren, og nå står den til baking i ovnen med mye snacks i folien. Gleder meg veldig – er sulten som… Blir nok en rolig dag – selv om vi egentlig feirer! Det er nemlig 34 måneder siden vi ble kjærester i dag. Derfor står det tulipaner på bordet! 😉

Antagelig blir det litt TV-titting, og jeg prøver vel å få med meg noen flere sider i Brødrene Karamsov. Er godt over halvveis nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.