Lang fredag

Etter en litt rolig start, fyrte jeg i gang med Grønt Kart. Nå er det bare to kategorier igjen! Regner med at jeg kan få det ferdig i løpet av helgen.

Kl halv 4 møtte jeg John på Spicheren, og det var atter klart for klatring. Vi satte nye rekorder begge to, og var veldig fornøyde. Da vi nesten hadde klatret 2 timer kom Ingunn, og så tok jeg halvannen time med henne også. En kan vel si jeg er litt sår i hendene her jeg sitter, men veldig fornøyd!

Nå sitter vi og venter på at paien skal bli ferdig. Hvitløksbrød og deilig salat til…. Sulten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.