Jobbe, jobbe, jobbe – og årsmøte

Har sittet over Grønt Kart (et prosjekt jeg snart avslutter nå) i hele dag. I kveld er det årsmøte i Kristiansand Kajakklubb, og det er ikke helt umulig at jeg ender i styre og stell der… Mulig jeg orker å legge inn et referat der sent i kveld.

Nå skal jeg imidlertid opp i Presteheia for å lage middag til Ingunn. Hun har sittet i møter i hele dag, og det er fint med et par timer sammen før jeg blir borte resten av kvelden igjen…

I Presteheia (under middagslagingen): Glemte å skrive at jeg har fått mitt Bachelor-vitnemål fra HiT i dag. Det så virkelig flott ut, men god oversikt over hva graden består av. Skal scanne det inn i morgen – så jeg har det liggende. Back to middag… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.