Lang dag – flere bilder

Bildene fra gårsdagens tur til den Omvendte Båd på ski ble veldig bra. Skal se om jeg ikke kan putte inn et her i morgen… Her er ett:

20060305hermanhopp.jpg

Begynte dagen med masse småting som har hopet seg opp etter vinterferien. Da jeg gikk til trening med John hadde jeg kommet godt i gang, men fortsatte etterpå. Nå er lista nesten halvert, så i morgen tidlig går jeg løs på Grønt Kart igjen. Kom ikke opp i Presteheia før halv ni, så det har vært en lang dag.

Morgendagen blir spennende. Sammen med broderen skal jeg se på ei hytte rett utenfor byen. På kvelden er det foredrag av Barbro i Grimstad.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.