Laaang dag

Begynte dagen med et veldig produktivt og godt møte. Veldig spesiell himmel fra morgenen av:

20060223morgenhimmel.jpg

Deretter hentet jeg billett hos NSB (automaten virket ikke, og køen tok en evighet. Typisk NSB.) Tok buss hjem, og tok med lunsj på veien. Så fikk jeg besøk av Lisbeth, som fikk en av mine bærbare PCer. Den skal nå til Kambodsja… 🙂

Deretter var det full guffe med Grønt Kart, og det begynner nå virkelig å ta form. Regner med å bli ferdig i uka etter vinterferien.

Det var trening med John i dag også, men vi tok det rolig. Kjørte kontrollerte og lette vekter. Deilig!

Ingunn hadde ordna deilige reker til middag, og så dro jeg ned på Lund for å pakke. Nå har jeg gjort i stand så vi kan både lage og sove i snøhule. Har med racerplanker og fjellski. Har tatt med carving og fatski til Ingunn. Du verden så komplisert verden etterhvert blir… Tror vi er vel rustet.

Jeg drar til Oslo i morgen tidlig, og blir borte fra bloggen ei stund. Kan vel hende jeg suser innom fra herfra og derfra, men er ikke på Lund igjen før neste helg.

I helgen er det kurs med NPF om kursstigen. På søndagen er det praksis i basseng. Det kan bli skikkelig moro!

Har også gjort unna litt småting – og tror alt er klart for å være borte litt…

Men, nå må jeg ta de siste bæringene…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.