Nok en utrolig dag

Dro rett til Nasbøvarden etter frokost, og kom igjen med 113 bilder:

20060221brillebilde.jpg

Da jeg kom hjem fra skitur la jeg inn bildene, puttet i en vaskemaskin, dusjet og fikk i meg mat. Kom akkurat 2 minutter for sent til et møte 12.30, men jeg var nr. 2 som kom… 🙂 Det møtet forlot jeg litt over 14, og rakk akkurat klatring med John halv 3. Begynte å bli litt dizzy da, men så gikk det veldig bra både med John og meg! Skikkelig gøy var det! Etterpå hadde vi en magelek. Da klarte John 40 og jeg 72. Det er skikkelige heavy greier. En ligger på ryggen, og så kaster den andre beina ned mot bakken. De skal selvfølgelig ikke treffe bakken, men til slutt gjør de jo det…

Etterpå gikk jeg opp i styrkeavdelingen, og der traff jeg Leif. Spurte om han kunne passe på meg hvis jeg skulle prøve persen i benk. Han var med, og jeg startet med 5×60 kg. Så økte vi til 1×75 kg. Litt mer pause, og så gikk 1x85kg med et nødskrik… Var også innom vekta, og jeg har gått ned 2 kg nå… Dermed er det ikke mye som skal til for at jeg løfter meg selv! 🙂

Så bar det hjem til svinekoteletter og ris. Etterpå var jeg litt slapp, men så fikk jeg en jobb-tlf, og var på han igjen… Etter telefonen gikk jeg i gang med bildene, og monterte hele 7 panoramaer fra i dag. Jeg plukket også ut 23 enkeltbilder, og har nå publisert de som galleri på adrenaline.no.

Nå kommer øyeblikkelig Alfred på te, og så går vi sammen på liturgisk 21.45. Etterpå hadde jeg planer om å jobbe litt, men tror kanskje det blir med tanken. Du verden for en dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.