Konsentrert jobbdag

Gikk i gang med ett av de store prosjektene med en gang, og logget 3 timer før lunsj. Mens jeg satt der og knotet fikk jeg e-post fra UD. Nå ligger også presentasjonen av meg ute på UDs sider.

Det er jo ganske tøft! Blir spennende å se hvor mange som klikker seg inn på adrenaline.no via disse sidene. Men, nå er det tid for litt lunsj og hvile. Kanskje orker jeg enda en time etter lunsj. Så skal jeg på Spicheren å trene sammen med Ingunn. Kanskje orker jeg litt hard klatring i dag. Skal i alle fall bli godt å strekke litt på legemet etter å ha sittet pal i hele dag…

Senere: Fikk inn en time til også før jeg dro til Spicheren. Der klatra Ingunn og jeg ganske bra, så denne gangen var jeg veldig fornøyd. Klarte flere ting som jeg ikke har klart før – så i klatring er jeg omtrent på “all time high” nå…

Så var det deilige pannekaker, mattelekser og curling med de norske damene. Nå har jeg bare vært innom og sjekket e-post. Ingen store bomber – så jeg satser på å fortsette arbeidet jeg startet så godt i dag fra morgenen av!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.