Gråvær, småting og telefonliv

Det ser ut som om vinteren er på tilbaketog er sør. Noen få plussgrader, grått og trist.

Begynte dagen med få ut en del brev. Resten av invitasjonene til retreat i mars, og så en kopi av idrett grunnfag til HiT. Regner med at de har det de trenger for å gi meg “Bachelor i friluftsliv” da, det skal bli moro! 🙂 Denne masteren går det jo ikke så fort med, men jeg satser på at det er plass til de som vil gå litt saktere i det akademiske system også… Deretter låste jeg ned papirene i banken igjen.

Så ble det ganke mye telefonsitting. Det meste i jobbsammenheng. Har gjort unna litt huslige ting også, og nå skal jeg på Spicheren for å klatre litt med John. Det skal bli deilig å strekke seg litt. Er litt skramlete i ramma. Etterpå blir det en stille og rolig kveld på Presteheia. Ser vel ikke helt bort fra at vi roter oss inn i litt OL-sendinger på storskjerm… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.