50-årsdag og film

Ikke den helt store piffen i dag, men på ettermiddagen feiret Harald sin 50-årsdag på fastfoodrestauranten Interfood. Her kom det etterhvert MANGE mennesker… Ble faktisk litt sliten i hodet, og gikk på kino etterpå.

Der så jeg “Pingvinenes marsj” som har fått masse skryt. Skrytet var fullt berettiget. En utrolig flott film, der bildene maler seg inn på en. Samholdet, naturen, det estetiske, fargene – alt biter seg fast i kroppen. Veldig fornøyd med at jeg fikk med meg denne før den ble tatt av. Når våren kom på slutten av filmen hadde jeg det helt klart for meg: Dit skal jeg tilbake i kajakk!

Nå blir det vanlig kveldsrutine med liturgisk aftenbønn, og en tidlig kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.