Rå start

Etter gårsdagens bruduljer startet jeg dagen med stille jogg, situps, knebøy, push-ups osv i 10 minutter. Før jeg dusjet iskaldt… Ifølge Lukas skal dette øke kroppens forbrenning dramatisk. Så får vi se – du verden så våken en blir i alle fall….

Fikk unna en del småting på kontoret, og dro så på postkontoret. Der ventet en pakke fra antikvariat Røda Rummet i Uppsala. Her er det mye moro:

Bøker fra Røda Rummet

Nasjivin, Ivan (1927) Cor Ardens. Biografisk studie över Leo Tolstoj.
C.E. Fritzes Bokförlags Aktiebolag

Birukoff, Paul (1906) Leo Tolstoj I-II
P.A. Norstedt & Söners Förlag

Meresjkovski, Dimitri S. (1907) Tolstojs och Dostovjeskis religion I-II
Hugo Gebers Förlag

Gorkij, Maxim (1932) Tolstoj
Ringförlaget

Lenin, N. (1925) Tolstoj – ryska revolutionens spegel
Frams Forlag

Her skulle det være nok å ta fatt på… Men, nå må jeg jobbe litt. Har en lunsj-avtale på HiA kl 12, og så skal jeg trene med John halv tre. Skal si dette ble en rocka start på uka! 🙂

På HiA: Nå har jeg spist lunsj, og utvekslet en del info med min tidligere lærer. Veldig interessant. Nå prøver jeg å få inn i PCen en del av det jeg har tenkt på siste tiden. Lurer jammen på hva det kan bli til av det…

Litt før 22: Treningen ble knallhard, og jeg var ganske dizzy da jeg kom opp på Presteheia. Mest fornøyd var jeg med 4x15x45kg i benk. Var ganske kjørt på slutten! Så var det fantastisk laksemiddag hos Ingunn, og anoreksi-greia fikk en liten pause. Deretter ble det mye sløving. Leser en biografi om Fønhus som er ganske spennende, men tror jeg duppa av litt likevel. Har også fått med meg litt OL-studio og sånn. Nå har Ingunn og jeg sjekket litt ut om langrennsforholdene, og det virker som om løypene Nasbø og Moseid holder seg bra! Er nesten litt fristet til å ta en tur i morgen tidlig. Får se hvordan formen er når jeg våkner. Nå blir det snart natta…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.