Rolig søndag

Etter mye fysisk utendørsmoro er det godt med en sløv søndagsmorgen. God lang frokost, og litt OL på storskjerm… Det er overskyet og grått i dag, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått så mye ut av de to fine dagene som har vært.

På ettermiddagen gikk vi på Spicheren for å trene litt. Været var blitt varmere, og nå drypper siste rest fra trærne. Også snøen på bakken er blitt markant mindre i dag… synd.

På Spicheren begynte vi med litt roing, før vi gikk over til mantler. Så fortsatte jeg i benk, og slo persen med hele 5 kg. Nå er jeg oppe i 82,5 kilo, og var veldig glad. Det varte ikke så lenge. Neste stopp var nemlig vekta. Den stoppet på 90 blank, og så mye er det lenge siden jeg veide. Da må vi helt tilbake til midten av 90-åra… Altså ti år tilbake i tid… Dette er ikke bra, selv om nok sammensetningen av massen er ganske annerledes enn da. Vi fortsatte med å klatre, men så sa det plutselig helt stopp i ei rute. Da raste veldig mye sammen, og jeg måtte gå. Svømte 1000 meter i stedet, og er nå ganske god i hodet igjen. Klarer å glede meg over at jeg perset i benk, og ser ikke så mørkt på vekta. Jeg klatrer faktisk opp mot mitt aller beste, og så veier jeg over 10 kg mer enn da jeg sist var på topp. Hvis jeg klarer å gå ned litt, og samtidig beholde styrken – så kan jo dette bli helt knallers. Det skal iallfall ikke gå to år før jeg veier meg igjen… Nå skal jeg følge med litt her…

Kjenner jeg er ganske mør i kroppen nå, og registerer at jeg trener en del i løpet av ei uka. I går gikk vi jo nesten på ski i 5 timer… Ikke så fort riktignok, men vi gikk på ski!

Får bare fortsette den gode steamen med treningen, og redusere litt på inntaket. Så satser jeg på en vanvittig god vårsesong! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.