Nok en utrolig skidag

Tidlig start i dag. Ingunn skulle kjøre Hengjefjell med Nils Rune og co, og fikk servert frokost litt over 06.30… Så sov jeg en time til, før John og jeg satte kursen mot Lauvås. Det ble en kanondag – akkurat som i går. Slik så det ut da vi parkerte på Lauvås:

20060211start.jpg

Denne gangen hadde John husket signalvesten med “Blind/svaksynt”, og folk var ikke så redde når jeg skrek “RETT FRAM” – “SVAK HØYRE” osv. Faktisk var det en gjeng som begynte å klappe i den lengste nedoverbakken! Sånt er moro! Her er John i godt driv:

20060211john.jpg

Lauvås løypa er relativt flat, og vi hadde to fantastiske turer frem og tilbake. Vi snudde rett før nedkjøringen til Tveiten. Tilsammen ble det nok en i underkant av to og en halv mil. Det er en god lørdagstur! John var også veldig fornøyd med dagen!

Er spent på bildene. Tok ikke på langt nær så mange som i går, men kjørte to digre panoramaer. Tror S80-kameraet er bedre til å sette sammen enn den gamle S50. I alle fall hadde jeg flaks i går. Skal sette sammen nå, så får vi se! 🙂

Litt senere: De to digre ble ikke helt bra, men helt ok. Tok ett med bare 4 bilder, og det ble veldig fint (bare litt krøll med flystripa på himmelen):

20060211pano.jpg

De to andre er for store til å presse inn på 450 punkter. Kanskje jeg skulle lagt de på adrenaline.no. Men, det blir ikke i dag. Nå skal jeg opp i Presteheia for å dusje og sette pizzadeig. Kjekk som jeg er – så har jeg lovt Ingunn hjemmelaget pizza når hun kommer fra fjellet! Kanskje hun har med noen kule bilder også? Blir i alle fall veldig spennende å høre hvordan hun har hatt det! Blir nok en ganske rolig kveld på oss begge ser jeg for meg…

Jeg var egentlig kjempemotivert for å padle i ettermiddag, men da jeg var nedom for å se an forholdene – så var det altfor mye is. Padling får vente litt til, men jeg begynner å bli sugen nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.