Paradisisk skidag

Værmeldingen i går slo absolutt til, og litt over kl 09 hadde jeg på skiene og gikk mot Nasbøvarden. Føret og været var fantastisk, og jeg gikk like så godt rundt Moseidvarden også… Billegalleri ligger nå på www.adrenaline.no.

20060210selvportrett.jpg

Senere: Ingunn hadde tatt samme turen i ettermiddag, bare i omvendt rekkefølge. Hun hadde også vært helt nedom Stølen. For starte der neste gang…

Jeg kjørte henne hjem, og dro så for å handle. Handlet mat for hele helge. Deilig, så slipper vi det. Ingunn skal avgårde 0745 med Nils med retning Hengjefjell. Jeg tør ikke dette foreløpig – får vente til etter Ridderrennet. Istedet tar jeg med John til Hægeland tenker jeg, for å teste løypa der.

Deilig indisk mat, og nå skal vi snart kvalitetssikre ei langpanne med brownies. Det blir neppe noe særlig lang kveld i dag, er jo like greit å få en god og lang natts søvn. Har en del jeg må få avgårde i morgen, men jobber litt etter skituren tenker jeg. Har lovt Ingunn hjemmelaget pizza når hun kommer fra topptur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Paradisisk skidag

 1. John Sandell sier:

  Hei Lars.
  Så nettopp på adrenaline.no og det var jo masse flotte vinterbilder du har tatt fra denne formiddagstuen. Forstår deg godt hvor heldig du er og benytte sjansen så lenge det er nok med snø.
  Ha en rikti god skihelg.
  Mvh
  John

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.