Lang dag

Nå er klokka snart 21, og jeg har fremdeles ikke slått av PCen. Har drevet på i 12 timer i dag, og er ganske slapp i kroppen. Fikk en liten spasertur i lunsjen, ellers har jeg vært inne.

Har fått unna en del da, og det gjør godt. Håper jeg kan fortsett det i morgen tidlig, og så få meg en god og lang skitur. Det er nemlig kjørt opp spor både på Nasbøvarden og Moseidvarden i kveld. Det betyr fantastiske forhold i morgen. Er meldt -3 her nede, og det har kommet en del nysnø. Det betyr blått! Igjen… Det er helt utrolig at dette skjer her nede – helt annerledes enn alle andre vintre jeg har opplevd siden 1996.

Har fått fakturert ut litt i dag, og det er jammen bra… Men, så er jo dette tiden for heftige regninger også – så det renner enda fortere ut igjen… Men, det ordner seg nok på litt sikt. Føler jeg har ok slakk fram til sommeren. Så får vi se om det kommer litt mer inn i fast former disse inntekten. Egentlig er det greit sånn det er nå også, men kan bli litt vel tørt i perioder. Men, det er jo i ørkenen det skjer…

I neste uke tror jeg det blir en del spennende lunsj-avtaler, og det gleder jeg meg virkelig til! Nå skal jeg få av maskinen, og luske meg opp i Presteheia (telefon fra Ingunn). Hun kommer ikke hjem på en stund enda, så da tar jeg badstu på Spicheren underveis. Det skal bli utrolig deilig. Kjenner det i nakken nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.