God dag!

Gårsdagen rant egentlig ut litt i sand. Fikk ut noen bokanmeldelser og litt småting, ellers ikke mye å skrive om. Avsluttet dagen med klatring på Spicheren og besøk i Grimstad. I dag derimot har det skjedd masse!

Fikk beskjed av regnskapsføreren min at jeg skylder moms. Det er jo ikke noe særlig. Året har ikke tatt helt av fra starten av, og i januar fakturerte jeg bare 600,- Da er det greit med litt jobb ved siden av… Når det da kommer regninger også… Men, nå har jeg solgt mitt gamle digitalkamera, og i e-postboksen i dag morges lå det hyggelig melding fra HiT. De ville ha tilbudt annonseplass både på adrenaline.no og naturliv.no. Dermed skal jeg nok få betalt moms før 10. februar ja! Merkelig hvordan ting ordner seg… Bekymringer er ofte veldig “wast of resources…”

De siste dagene har det også ramlet inn noen dikt jeg har funnet her og der. Det første er fra legekontoret på Tønnefabrikken. Det stod i midten på et flott landskapsmaleri:

Et landskap
folder seg ut
i det fri med
glitter og glans
og fin poesi
og skjuler bakom
et hemmelig slør
små ting man ikke
la merke til før.

Det andre diktet dukket opp i går da vi var i Grimstad. Det er skrevet av dikteren Alf Haugland:

Nytt frå gamlestugo

Eg greier å halde
kona mi
varm
eg
sjøl om eg er over dei
åtti

men så balar eg på med
vedhogst
mest heile året
óg.

Nå skal jeg ta meg en tur ut i det vakre solskinnet. Poste min andre faktura for i år, og sende avgårde kameraet. Så kan jeg klare meg litt til… 🙂

Etter lunsj: Nå er jeg jammen blitt intervjuet om dette bokprosjektet mitt også: www.boker.drypp.no. Det var nettavisa “Sørnett” ved Mediehøgskolen som hadde fått et tips, og jeg tenker jeg vet hvor det kom fra… 🙂 De ville også vite litt om hvordan det var mulig å kaste ut TV osv… De er vel egentlig ikke i en alder da noe sånt er mulig.

Litt redd for å bli sett på “som han som får til å leve så flott”. Det er jo langt fra tilfellet føler jeg selv… Men, jeg skal i alle fall ha poeng for at jeg prøver! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.