Flott skitur

I dag har John og jeg hatt en herlig skitur rundt Nasbøvarden. Vi gikk hele 4 runder i ekstrasløyfa. I natt hadde det kommet 3-4 centimeter nysnø, og det var “paradisiske” tilstander innover i skogen.

20060205john.jpg

Dette er tredje helgen på rad at man kan smøre med blå ekstra. Skikkelig digg. Jeg har gått over 5 mil denne helgen, og det gjorde jeg vel forrige helg også. Føler formen helt klart er oppadgående, selv om jeg kjente gårsdagens økt litt under dobbelttakene. Men, vi tok det ganske rolig i dag. Vi gikk drøye to mil på 4 timer, men da hadde vi en god pause der vi satte oss ned. Skal legge ut litt bilder i morgen. Her er de:

20060205john2.jpg

20060205ski1.jpg

20060205ski2.jpg

20060205ski3.jpg

Vel hjemme sovnet jeg faktisk litt på sofaen. Da jeg våknet var det servert middag. Tacos! Det er jeg rimelig glad i, og det gikk en del skjell ja…

Nå blir det en rolig kveld med en del lesing. Har lest en halvtime høyt nå, og Ingunn skal ut på litt trening. Ser ikke for meg at det blir en spesielt sen kveld… Det er utrolig deilig å være god og sliten i kroppen. Oftest er det bare hodet som blir slitent i vår postmoderne verden. Ubalansen er stor…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.