Årets raskeste skitur – hittil

Etter en ganske stille uke, var jeg ganske sugen på ski. Derfor dro jeg opp til Drivenes rett etter frokost. Lett snødrev, og perfekt føre for blå extra!

20060204ski.jpg

Der gikk jeg opp til ekstrasløyfa, og gikk denne to ganger. Så rundt om Nasbøvarden – og så dette en gang til. Dermed kunne jeg logge 3 mil på 2.50 omtrent. Visste ikke at det hadde gått såpass fort før jeg var nede ved bilen.

I fjor gikk John og jeg Ridderrennet (20km) på 1.36 tror jeg, så det er jo litt igjen til det. Men, løypa på Beitostølen er veldig flat – spesielt de første 10 km. Den andre sløyfen har en lang seig mote på 3 km, men så er det masse nedover. Så jeg tror nok det er mer lettgått enn Nasbøvarden. Vi får se – føler i alle fall at formen er på gang!

Skal gå på Nasbøvarden med Johnn i morgen – det skal bli spennende!

Nå blir det en ganske rolig kveld, selv om vi får vaffelbesøk snart. Jeg har kjøpt inn til rekeaften i kveld – det skal bli skikkelig digg. Var såvidt nedom Lund for å hente avisel og Kolstø. Regner med at jeg får lest litt i kveld også.

Veldig fornøyd med dagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.