Ny stille dag

Det har igjen vært en stille dag med mye høytlesning. Bare avbrutt av et legebesøk i 11-tiden. I ettermiddag dro min bror og jeg på visning på Øvrebø. Ei hytte har stått til salgs der en stund.

Ikke så rart når vi så hvordan den så ut. Skikkelig sliten, og alt som var gjort var svært amatørmessig. Her ville det gå med noen timer for å ordne og fikse… Så det blir nok neppe noe.

Skulle gjerne ha gått litt på ski. Det var ganske mange oppe ved Drivenes i ettermiddag. Mulig jeg tar en liten skitur i Jegersberg (lysløypa) i kveld. Det er meldt snø i løpet av natten, så jeg er ikke så nervøs lenger for at all skigåing må foregå NÅ! Ser for meg at det blir muligheter langt utover i neste uke – og senere enn det også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.