Innedag i solen

Formen er upåklagelig – heldigvis, men det er ikke alle som er like heldige. Derfor er jeg hjemme, og inne. Skal en tur ned på Spicheren for å trene med John i ettermiddag.

Har brukt dagen til lesning, både for meg selv og høyt. Merker at det er ganske stor forskjell på en bok beregnet for 11-åringer, og en bok på svensk om ørkenfedrene. I går kveld kom jeg godt i gang med “The Cloud of Unknowing”. Ei bok fra slutten av 1400-tallet som visstnok er en klassiker. Mulig jeg kommer tilbake med en anmeldelse av denne på et senere tidspunkt.

Senere: Klatringen med John gikk veldig bra. Vi prøvde oss litt i det store overhenget også. En skikkelig god økt! Da jeg kom hjem satte jeg bolledeig, og denne ble stor og fin mens vi spiste middag. Nå har jeg laget 50/50 med boller og kanel i svingen. Om en halvtimes tid går første brettet i ovnen. Skikkelig snadder!

Satser på å lese litt frem til de er ferdige! Gutta har funnet noe såpe på TV, men er nok klar for å løsrive seg til boller… Ingunn kommer med toget som er i Kristiansand litt før 22. Hun har vært på jobb i Oslo – tok flyet inn i går kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.