Stille dag

I dag er jeg “hjemme” med “sykt barn”. Stille og rolig. Har både lest høyt og for meg selv. Laget ferdig et brev til Risør kommune, og jobbet litt med å få orden på trådløst nett hos Ingunn. Det siste tror jeg at jeg snart gir fullstendig opp…

Er nedom på Lund for å ordne litt på ettermiddagen. Fikk telefon fra UD rett før jeg dro ned hit, og nå ligger bildene mine ute! Det er skikkelig gøy da! Nå kan en se fx Ingunn på toppen av ambassadesiden i fx Estland. Slik ser det ut:

20060131ud_ingunn.jpg

Alle ambassadene til Norge er tilgjengelig fra www.norway.info

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.