Nydelig skihelg

Denne helgen har vært ganske spesiell her på Sørlandet. Mye snø, sol og ypperlige skiforhold. Vi har vært på ski både lørdag og søndag, og her hilser Ingunn sola ved Naspøvarden:

20060128ski5forside.jpg

I denne oppføringen finner du også en del andre bilder fra helgens ute-aktiviteter.

Det var nemlig svært så fotogent vær… Helt sjeldne tilstander. Vi var rett nø for Vennsla begge dagene, og Naspøvarden og Moseidvarden ble besøkt.

20060128ski1.jpg

20060128ski2.jpg

20060128ski3.jpg

20060128ski4.jpg

Vi hadde følge med Siw og Håvard på lørdagen, og fikk unna drøye 2 mil…

20060128ski6.jpg

Det er heller ikke bare landskapene som er flotte å ta bilde av i sånt vær. Også rimfrosten var svært flott denne helgen. Særlig lørdag morgen. Det hadde vært kaldt om natten, og særlig der det var åpent vann i bekker o.l. var det masse rimfrost:

20060128rimfrost1.jpg

20060128rimfrost2.jpg

20060128rimfrost3.jpg

20060128rimfrost4.jpg

20060128rimfrost5.jpg

Alle disse bildene er fra lørdagen. På ettermiddagen var det forberedelser til fest! Jeg må innrømme at jeg nok duppet av litt, men Ingunn holdt koken! Vi laget brasiliansk indrefilet på en seng av båtstekte poteter (smørstekt i panne før ovn). Siste finish med hvitløk, persille og smør på alle biffskivene. Serverte med flott salat. Det var utrolig deilig! Det sies at når vertinnen stripper er festen over, men her startet festen på denne måten:

20060128fest.jpg

Som rimelig er, ble ikke frokosten på søndag inntatt spesielt tidlig. I tillegg fikk vi besøk av Anita og Trygve, så frokosten ble lang også. Været var fremdeles fint, men vi tok det rolig med litt aktiv sløving og avis- og boklesing. På ettermiddagen var det tid for ski igjen. Vi dro til samme sted, og fikk med oss solnedgangen:

20060129ski.jpg

Vi gikk rundt og rundt i ekstrasløyfa ved Naspøvarden mens vi lot mørket senke seg over oss. Den glodrøde himmelranden ble etterhvert avløst av stjerner. Vi skled avgårde i mørket under Karlsvogna, Skytten, Oksen og Sjustjernen (det er de jeg kan). Da kan man virkelig kjenne på hvor liten en er her i universet. Når mørket tok overhånd hadde vi hodelykter parat. Den ene var ganske dårlig, så vi hadde en del spennende nedkjøringer på vei tilbake til bilen. Utrolig gøy, og ikke så lite romantisk heller! 😉

Alt i alt en svært fornøyelig helg… (Med over 4 mil på ski.)

Senere på mandag: Gjorde unna en del mindre ting fra morgenen av, men kommer ikke i gang med de større prosjektene. Møtte John på Spicheren 14.30, og vi kjørte en knallhard styrkerunde. Møtte veggen under benk-seksjonen, og måtte gå ned 2,5 kilo etter første settet. Ellers gikk det bra!

På vei opp til Ingunn var det en fantastisk solnedgang. Har jo ikke med meg stativ sånn til daglig, så det blir spennende å se om noen av bildene kan brukes. Det er ganske sspennende med hånholdt 1/8 sek…

Blir nok en rolig kveld med lesing og TV. Influensaen/forkjølelsen har inntatt Presteheia, men jeg er fremdeles frisk som en fisk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Nydelig skihelg

  1. John Sandell sier:

    Hei Lars.
    Jøss så flotte vinterbilde du tok den helgen, skulle ønske jeg fikk oppleve det samme.
    Mvh JOhn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.