Fremdeles vinter

I dag tidlig var det meningen at jeg skulle rett ut på ski, men kroppen og hodet var ikke helt enige. Etter to timer på ski og en times klatring i går – så var jeg stiv og støl gitt. Har derfor tatt en rolig dag, men ruslet en tur ned til Harald for lunsj. Da tok jeg noen bilder. Her er ett av dem:

20060127and.jpg

Det har også vært litt småsaker å få unna i dag. Ingunn og jeg tok siste rest av arbeidet til NPF, og jeg håper det gikk bra. Har iallefall sendt det innover til forbundet nå. Etter det fylte vi opp bilen med bord og stoler. I morgen er det innflyttingsfest på Presteheia.

Etter middag skal vi feire at Mozart er 250 år i år. Kristiansand Symfoniorkester spiller i domkirka, og jeg har invitert med meg Ingunn. Tror det skal bli deilig. Så blir det en tidlig kveld, for i morgen er vi nødt til å gå på ski igjen. Det er helt spesielt med snø over så lang tid her sør. I morgen er det til og med meldt kuldegrader. Så kommer varmegradene sakte men sikkert, men det blir helt sikkert snø utover i neste uke også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.