Sesongens 3. skitur

Begynte dagen med litt fellesjobbing med Ingunn på kontoret. Nå kan jeg litt mer, men roter litt fremdeles… Design er neimen ikke lett. Så møttes vi halv to, og dro avgårde til Naspøvarden og Drivenesheia. Her var det drømmeforhold. Bildene får tale for seg….

20060125ski1.jpg

20060125ski2.jpg

20060125ski3.jpg

Ingunn er ganske fornøyd under rasten. Varm solbærtoddy og Kvikklunsj. Klokken er litt før 3, og hun utbryter: “Slik vil jeg ha det – litt helg mitt i uka!” Er så enig så enig. Forholdene vi har i Kristiansand nå er helt unike. Jeg kan ikke huske lignende. Vi må jammen se til å benytte det mens det er her!

20060125ski4.jpg

20060125ski5.jpg

20060125ski6.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Sesongens 3. skitur

  1. Mamma og pappa sier:

    Takk for flotte bilder. Skulle gjerne ha vært med dere. M&P.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.