Så er jeg 37

I dag har jeg bursdag, og hadde gledet meg til en padletur. Det hadde Eivind også, men pga innbruddsforsøk kom vi ikke inn til kajakkene. Vi bar ganske lei oss der vi ruslet tilbake fra klubbhuset, men som alltid – noen har det verre:

20060122baat_is.jpg

Det er fortsatt MASSE snø, og en jeg traff i gården kunne fortelle at man måtte helt tilbake til 1969 for å finne lignende. Det er 37 år siden! 😉 Han fortalte også om snørike vintre på 50-tallet, og at det var flere vintre der man kunne gå på skøyter til Oksøy fyr…

Istedet for padletur pakket jeg alt utstyret på plass igjen. Det er jo faktisk ganske mye som skal til for å ha det behagelig i kajakk i januar. Så satte jeg meg ned med boka til Kolstø igjen… Sjelden har jeg hatt sånt drag mot en dr. avhandling!

Men, nå skal jeg snart opp til Ingunn for å feire bursdag! På veien tar jeg meg en badstu på Spicheren, og Ingunn ville sikres en liten halvtime. Det blir deilig! I kveld kommer Siw, Håvard og Sali på besøk, og vi skal se DVD på storskjerm. Men, først blir det deilig meksikansk mat!

Dagen etterpå: Det ble en svært så koselig bursdag. Etter meksikansk mat ble det “LOOP” på prosjektor. Utrolig digg film. Nå har jeg sett den 3 ganger siden Friluftskonferansen på Røros.

Den største overraskelsen var at Nils Rune også kom innom. Han var fornøyd med helgen og pudderet, og hadde tilbrakt helgen rundt Brokke. Blant annet med nedkjøring fra Hengjefjell (Valle). Han rakk akkurat å få med seg restene etter vårt meksikanske etegilde!

20060122nils.jpg

Mens de andre var opptatt med sitt, fikk vi en liten runde på varme og kalde medier ut fra McLuhans teori. Det er det ikke så mange som finner interessant… 🙂 Men, jeg setter stor pris på nye innspill. Det er lenge siden jeg leste McLuhan, og jeg husket stort sett bare hans:

The medium is the message
mess age
mass age
massage

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Så er jeg 37

 1. Magnus sier:

  Gratulerer, Lars!!
  Feiret bursdagen din med en deilig skitur med madammen i Jegers. Fyrte bål og grillet pølser. Føler det var en bursdagsfeiring deg verdig. Stillhet og ro og knitring fra bålet.
  Håper vi treffes på Presteheia snart! Jeg bor i nr 104.

  Hilsen Magnus

 2. John Sandell sier:

  Hei kjære ledsager Lars.
  Gratulere så mye med 37 årsdagen. Dette har du klart å holde tett om, da vi var på skitur:-)
  Uansett gratulere så meget.
  Jeg var på etterselskap hos min eldste barnebarnet som fylte 9 år.

  Hilsen fra John

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.