Årets første skitur

Så var det klart for årets første skitur. John var klar som et egg, og jeg gledet meg også til å få testet kneet. Nå har jeg ikke kjent noe på lenge. Derfor satte vi oss i bilen (ikke at det hadde vært nødvendig – det er STORE mengder snø her), og kjørt til Sandripheia. Der skulle de ha en nesten helt flat løype tilrettelagt for funksjonshemmede.

20060121johnsandrip.jpg

Da vi kom dit var det helt stille. Noen fra kommunen drev på med løypemaskinen. Ikke noe var kjørt opp, og klokken var 10.20 omtrent… Men, vi kom oss inn i lysløypa, og lagde våre egne spor. Her var det ca 10 cm med nysnø. Så gikk vi der og trasket – to runder. Utrolig flott var det. Snøen lå tungt i trærne, og det var til og med sol og blå himmel noen ganger.

20060121snoparadis.jpg

Så handlet jeg stort. Både til helgen og til bursdagsfeiringen min i morgen. Vi får besøk, og skal ha mexikansk mat! Det blir digg. Både gutta og jeg er veldig glad i det! Deretter hadde jeg tenkt me en tur innom på Lund, men der var det fullstendig kaos! Jeg satte bilen i veien utenfor, og satte på katastrofelys. Derfor ble det en kort tur oppom. Fikk med meg avis, posten (to bøker fra Sverige) og litt klær.

Nå blir det en ganske rolig kveld på meg. Hvis været er så bra i morgen også, så har jeg veldig lyst på en padletur. Har aldri padlet på bursdagen min før! Det er sikkert vanvittig med folk i Jegersberg i morgen, så et er nok mye mer avslappende å dra til havs! Tipper at jeg blir ganske alene der… Hvis det blir tur, så håper jeg at snøen ligger på svabergenel, og at havet er svart. Har prøvd å få med en fotograf, og det tror jeg ville vært megakult. Alt hadde jo da blitt svart/hvitt, og så kunne jeg hatt en del gult og rødt på meg. Men, alle er opptatt… Hvis det blir, så tror jeg det må bli så tidlig at jeg får med meg morgensolen på østsiden av Odderøya.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.