Vinter i Kristiansand

Det er ikke ofte vi kan skryte av vinter her i sør, men nå er det virkelig mye snø her… Bildet under tok jeg litt før lunsj i dag:

20060120snofyltveranda.jpg

Burde selvsagt løpt ut på snø, men jeg er ganske kjørt i kroppen i dag. Lurer nesten på om jeg brygger på influensa. Tar i alle fall en skikkelig hviledag. Har jo trent relativt hardt tre dager på rad. Jeg tror John har lyst på en tur til Sandrip i morgen, så da skal jeg vel få gått inn skiene tenker jeg.

Senere: Nå er skiene renset, og står til “tørk”. Så får jeg legge på litt glider og festesmurning. Tar med skiene til Ingunn i kveld tror jeg – så kan det hende det blir en liten runde i lysløypa. Det er jo skikkelig gøy med snø! 😉 I alle fall blir det en tur til Sandrip i morgen tidlig.

Har lest litt mer i Kolstø, og jeg er mektig imponert. Både over Toltoj og han…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.