Heftig dag

I dag tok jeg meg skikkelig i nakkeskinnet, og bestemte at det blir ikke noe lesing etter 09… Dermed kastet jeg meg over TODO-listen. Først la jeg ut en ny artikkel på keltiskfromhet.no (Keltiske fotspor). Resten av dagen har stort sett gått med til en artikkel om hvordan en kan padle utenom Portør. Da fant jeg frem igjen dette bildet:

20060119sundholmane.jpg

Bildet er fra Sundholmane – rett vest for Kragerø, og var en skikkelig perle. Det var veldig greit å få gått igjennom prosedyren for å lage elektroniske kart igjen. Det er en del fikling, men nå tror jeg at jeg husker det til neste gang igjen. Det er jo iallfall lov til å håpe! 🙂

Må jo heller ikke glemme at jeg har trent med John i dag. Skal si vi løftet. Falt litt igjennom på mave-øvelsene, men ellers var det fullt trøkk! Mulig vi tar en skitur lørdag morgen – det laver fremdeles ned med snø! Nå må det snart nærme seg 30cm. Det er ganske unaturlig til å være i Kristiansand altså…

Trodde jeg skulle få tid til rensing og gliding av ski i dag, men det får bli i morgen. Blir snart hentet opp, og skal ha en relativt rolig kveld på Presteheia. I dag skal jeg til og med se TV… Er en serie på NRK, som baserer seg på ei bok av Karin Fossum. Veldig spennende.

På domenefronten nådde jeg et tak i går. Det viser seg nemlig at jeg allerede har 20 .no-domener. Det er grensen pr. organisasjon. Så nå her jeg måttet begynne å snylte på broderens firma… I dag gikk disse to igjennom:
metanoia.no
illuminatio.no
Så får vi se om det kan bli noe ut av de på sikt. Spennende er det i alle fall!

Har også fått selskap i web-universet. En/ei bekjent har startet sin blogging her (vil helst være anonym – og det er jo fair enough). Det er jo gøy med litt selskap. Jeg gjør jo dette mest for egen del, men det er stadig nye rekorder på statistikken. I desember hadde jeg 688 unike besøkende innom her, og hittil i januar har jeg hatt besøk av 737. Januar blir helt klart en rekordmåned. Og enda har jeg ikke drevet på i ett år engang…

Den 3. januar var det innom 81 stykker, og det er rekord i januar. Det blir spennende å se hvor lang tid det tar før det er over 100 i snitt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.