Heftig natt

Denne doktoravhandlingen til Kolstø tok helt av i natt. Tok den frem for å lese noen få sider før jeg la meg, og ble liggende i 2 timer nonstop. Utrolig lesverdig! Denne kommer til å bli vanskelig å legge bort.

På dagen fikk jeg en veldig inspirerende e-post fra USA om religion og villmark. Denne gjorde jeg om til .pdf. Denne publiserer jeg i morgen, men teksten ligger også på nett. Linken ligger i min oppdaterte bokliste på www.boker.drypp.no.

Har også fått barbert meg i dag, og det gjorde godt. Tok frem igjen Kolstø, men det ble ikke mer enn 20 minutter.

Turen opp til Ingunn i ettermiddag var flott. Det har kommet 10-15 centimeter snø i natt, og det var veldig hvitt og fint. Dessverre er det så varmt at snøen raser fra takene, og bekken opp til Presteheia gikk friskt. Derfor er det vel ikke sikkert den blir liggende så lenge… Men, det er meldt nedbør i bøtter og spann både i morgen og fredag, så det kan nok bli litt moro. Må få rensket skiene til John og meg, så kan vi kanske ta en tur på fredag eller lørdag. I dag er det iallfall en hviledag, etter at vi kjørte en knallhard styrkeøkt i går.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.