Svar på røntgen

Etter å ha fortvilt over at røntgenbildene skulle bruke knappe 14 dager på tre kvartaler til min lege, ringte legen overraskende i dag! Siden nyttår har jeg haltet, men de siste 2-3 dagene har jeg gått normalt igjen.

På bildene ser det ut som jeg har en sprekk i menisken på høyre side. Dette er visstnok en vanlig skade, og kan opereres. Jeg håper selvsagt at jeg kan styrke leddet, slik at det tåler de belastningene jeg har i mitt arbeid. Legen nevnte spesielt klatring og telemark som fysiske aktiviteter som krever mye. Også bæring av tung sekk i ulendt lende. Dette er jo ikke spesielt bra nyheter, men jeg får ta en rolig opptreningsperiode nå. I verste fall ville dette være noe som kom og gikk helt til jeg ble operert. Jeg ser positivt på det, og skal prøve å nærme meg mitt tidligere aktivitetsnivå sakte men sikkert. Svømming går jo bra, og sykling likeså. Padling er jo ikke noe problem, bortsett fra når jeg skal bære kajakken. Langrenn behøver visstnok heller ikke være noe problem. Så da skal jeg vel komme igjennom vinteren tenker jeg… 🙂

Senere: Har oppdatert litt forskjellig på nett, og skrevet en del e-poster. Jobber med å få tak i ei bok i USA, men de må ha betalt med sjekk. Å få en sjekk i hånda koster like mye som boka. Dette er jo helt pervo. Har prøvd å få tak i noe som heter IBAN av de nå, slik at jeg kan overføre pengene direkte. Du verden så mye enklere alt er nå folk har tilgang på VISA og sånn… Hvor vanskelig kan det være? Jeg har jo til og med åpnet opp for at folk kan gi gaver med VISA på adrenaline.no….

Har sutta litt på noen domener, og nå har jeg rett og slett bare kjøpt de… Det dreier seg om:
abstainer.org
teetotaller.org/info
illuminatio.no
metanoia.no

Men, nå må jeg snart få solgt noen også. Det er i alle fall helt umulig for meg å ha et prosjekt gående på hvert enkelt av disse domenene. Selv om de nok er registrert med en baktanke…

Enda senere: Hentet posten nå, og der lå doktoravhandlingen til Pål Kolstø om Tolstoj. Ved siden av Kjetsaa er visstnok han en av de som har mest snøring på Tolstoj i Norge. I innledningen står det at Egil Wyller er den i Norge som kan mest om det ortodokse, og det var nytt for meg. Spennende…

Men, nå skal jeg opp til Ingunn for å spise. Så blir det svømming og trening med John, før jeg avslutter kvelden med liturgisk aftenbønn som vanlig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.