Tøff start på uka

Dro rett ned på HiA i dag tidlig, og nå har jeg fått brukernavn og passord til trådløs-nettverket der nede. En passord-server var nede, så jeg har ikke fått testet enda. Skal koble meg opp i løpet av uka.

Deretter bare det hjem for litt småjobber. Har oppdatert www.keltiskfromhet.no med et presseklipp. Ikke akkkurat VG, men vi har da iallfall blitt omtalt på redaksjonell plass. Har også lagt inn et banner til Bokladen, da aktualiteten til det banneret vi hadde var gått ut. Men, her hadde det vært fint å få inn betalt reklame på litt sikt.

Deretter skrev jeg to bokanmeldelser i bloggen. Først om boka til Notto Thelle: Kjære Siddharta. Så om boken til Magnus Malm: Under Mandel Treet. Har også oppdatert boklista, men mangler to bøker jeg leser om hverandre oppe hos Ingunn. Kierkegaard i utvalg, og ei som heter “The Cloud of Unknowing”.

Så prøvde jeg å finne ut litt rundt parkeringshus i borettslaget. Jeg trodde det skulle være ekstraordinært årsmøte i dag (men det viste seg å være neste mandag…). Ringte KOBB, men de hadde ingen referanser. Jeg tror fort vi snakker om over 100.000 pr. leilighet, og jeg er ikke så veldig klar for det. Ikke er jeg særlig interessert i enda mere byggearbeider heller. Nå har de akkurat stoppet hamringen rett utenfor på ene siden, og så skal de begynne med noe helt unyttig på den andre? Hva gir du meg. Hos Ingunn blir det bygging i ganske lang tid fremover, og disse håndverkerne er jo i fyr og flamme fra 07. Det er ikke helt sånn jeg har det…

Dro en liten tur ned til ei venninne med PC-problemer, men hadde ikke altfor mye å bidra med der. Fikk nå satt opp e-posten iallfall, men det var noe feil i oppsettet av virus-klienten. Håper det går seg til – hun skulle visstnok få besøk av en ekspert innen kort tid. Det føles ganske tragisk at jeg ikke skjønner meg så mye på dette lenger. Før kunne jeg ganske mye av det. Nå får jeg jo grå hår bare av trådløst-nettet hos Ingunn. Her nede detter jeg også ut og inn, og må resette trådløs router og modem stadig vekk. Det er det verste – når en ikke har gjort noe med innstillingene, og likvel endrer ting seg…

Da jeg hadde kastet i meg litt mat, så fant jeg ut at det ekstraordinære årsmøtet var først om en uke. Ganske pinlig. Full av adrenalin. Men, jeg får roe meg ned litt, og tusle oppover til Ingunn. Blir godt med en rusletur. Det er såvidt minus-grader her sør nå, og det blir klar luft av sånt!

Senere: Skrev et brev for hånd, og satt litt i stillheten i mørket. Så forsvant en del av adrenalinet. Postet brevet på vei opp til Ingunn, og da jeg kom dit var jeg handyman igjen. Fikk koblet PC til prosjektor, og Herman kunne være på MSN på 70″ (prosjektoren tar hele veggen som skjerm). Monterte også antennekabel på rommet til Dagi, og sammen med Ingunn monterte vi persienner på begge rommene.

Nå har jeg tatt en god varm dusj, og er klar for senga. Dette har vært litt av en lang dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.