Sein frokost

I går ble det en skikkelig leseøkt etter frokost, og jeg ble ferdig med “Kjære Siddharta” av Notto Thelle. En veldig artig bok, men fine perspektiver. Så dro vi ned på Spicheren.

Der traff jeg igjen Nils Rune. Han har jeg ikke sett siden han tilbragte forrige semester i USA. Godt å ha han tilbake – han er en fin samtalepartner! Mens Ingunn klatret, så dro jeg i svømmehallen. Der gjorde jeg unna 1500 meter bryst på ca 40 minutter. Avsluttet med boblebad og en kjapp badstu. Deilig. Det skal ikke bli noe problem å svømme 10.000 meter før 31. mars. Så er jeg med i trekningen til Sicilia. Det er jo helt klart liten sjanse for at det skal bli en realitet, men det er artig å tenk på! 🙂

Så dro jeg for å handle god mat. Etter litt frem og tilbake kom jeg hjem med ryggsekken full. Dermed ble det nachos, mens vaskemaskinen tok unna litt av det som har samlet seg opp. Fikk også kjørt oppvaskmaskinen etter middag, og ryddet ok på kjøkkenet. Så nå er jeg liksom nesten “rein” på Lund også…

Nils Rune kom innom med bil, og sammen dro vi opp til Ingunn som var på venninnetreff. Han viste først litt lysbilder fra USA, og jeg skal si han har vært effektiv “over there”. Fantastiske bilder fra Yosemite (?) og Utah. Må nok over til USA en tur selv, selv om det er mye ved det samfunnet jeg ikke akkurat ser opp til…

Etter lysbildene så vi begge padlefilmene til Justine. De er like morsomme hver gang. Avsluttet kvelden med highlights fra “Yes Men” som Nils Rune ikke hadde sett før. Den filmen synes jeg er knakende god, og maner til ettertanke.

Mens vi satt rundt kjøkkenbordet for en siste oppsummering (DNT, alkohol på hyttene og Kristin Krohn Devold) kom Ingunn hjem fra venninnetreffet. Dermed fikk hun vært med på litt samtale også. Det ble derfor en ganske sen kveld, og vi var vel ikke i seng før over 2. Men, en veldig hyggelig kveld var det. Derfor hadde vi ikke frokost før 12 i dag. DET er sjelden.

Etter frokost har vi montert speil på ene badet, og jeg har ryddet opp i kaoset rundt prosjektoren i stua. Nå er det mulig å switche mellom Xbox, video/TV og DVD uten å plugge om. Alt går via ei “padde” som har tre scart-innganger og en lyd utgang over til stereo-anlegget. Veldig praktisk.

Da jeg satte på datamaskinen virket ikke den på trådløst lenger, og jeg var jo senest på i natt. Skjønner ingenting av dette lenger, og er like ved å gi opp. Selv etter en restart av både trådløs router, maskin og kabelmodem er det like dødt. Nå skitter jeg på kabel. Skal prøve å ta med en boks fra Lund som gjør at en kan koble til flere vi kabel. Vi er jo nesten nødt til å kunne dele litt her…

Ingunn henger opp bilder, og jeg prøver vel å lese litt. Ingunn har Aftenposten, og der må jeg iallfall få med meg Simon. Han er fantastisk! Nå har jeg til og med spurt om jeg kan få 4 4K-nåler.

I 15-tida drar vi ned på Spicheren. Fornyet medlemsskapet i går, så nå kan jeg bruke studioet ett år til. Må det pga treningen med John, og fordi det jo ligger så nært både Ingunn og John. Da er det veldig enkelt å stikke innom der for klatring, badstu og svømming i tillegg til styrketreningen. Hvis ikke Ingunn får med noen, så sikrer jeg henne litt før jeg svømmer noen meter i dag også.

I kveld får vi besøk, og jeg skal lage meksikansk mat. Vi har også fått “Hotell Rwanda” fra Film24, og det blir avslutningen på dagen i dag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.