Vigmostad

En ganske rolig start med avisen her hjemme, før jeg var sjåfør til møte på Vigmostad. Veldig godt å se gamle kjente igjen! Vi planla neste retreat i mars, men også et åpent møte for de som er interesserte i retreat.

Vel hjemme igjen ble det litt enkel mat og hvile. Skulle egentlig være dørvakt på et festlig arrangement fra 19-23, men nå ser det ut som jeg ikke trengs før ca 21. Dermed blir det noen rolige timer og en del lesning tenker jeg. Det skal egentlig bli deilig.

Merker jeg har vært litt trett i dag. Det er godt det er fredag!

Lørdag morgen: På roligheden gård var det full fres da jeg kom ned, og jeg tror de hadde det hyggelig på sitt 13-14-års vis… Vi voksne leste litt og sånn. Jeg fikk med meg en diger feature-sak om Bærumsungdommene i A-magasinet. Veldig bra skrevet. Fikk også løst litt sudoku og kryssord. Oppryddingen gikk som en lek, og vi var ute i god tid før halv tolv (da skulle alarmen gå hvis vi ikke var ute). Vel hjemme kjørte vi i gang med “Yes Men” som vi hadde fått fra film24.no. Jeg har sett denne på kino, og synes den er utrolig morsom. Spesielt senen der de presenterer “reBurger”-prinsippet på en amerikansk BI-skole. Uttrykket i ansiktene på en del av studentene er helt klart ubetalelig… Jeg synes også filmen fungerer godt som en kritikk av WTO, og vil anbefale den som “pensum” på økofilosofi-studiet i Tromsø. Kurset “Bærekraftig utvikling” vill helt klart kunne tjene på å ha med denne…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.