MR av kne

Startet dagen med MR av kneet. Måtte sitte stille i 20 minutter, men sånt er jeg jo god på… 🙂 Det kjipe er at det tar opp mot 2 uker for å få bildet fra Tollbodgt. og bort til min lege 3 kvartaler mot nord…

Er ganske hemmet av dette, og får se hva jeg kan gjøre. Det må jo være en eller annen form for sykemelding selv om jeg tjener fryktelig lite også…

I går hadde jeg en veldig koselig middag med Roger på Amigos. Da jeg kom hjem avsluttet jeg boka om Asbjørn Kloster, og har skrevet en bokanmeldelse av boka. Mange kules sitater synes jeg! Merkelig hvordan forholdene var like da og nå, selv om det er 150 års forskjell i tid.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.