I farta

Etter en ganske rolig og litt deprimert start på 2006, begynner det nå og letne… Begynte nemlig dagen med svømming, og det kunne jeg bedrive med kneet! Første økt ble på 1250m, og nå er jeg til og med blitt med i en trekning om tur til Sicilia! 🙂 (Hvis jeg svømmer 10.000 m før 31. mars)

Etterpå var jeg en snartur innom SørBok før jeg dro hjem. Her hjemme fikk jeg unna en del småting. Mecky hadde blant annet sendt over et foredrag som jeg la ut på www.keltiskfromhet.no. Han kunne også meddele at en lokal avis i området rundt Selje hadde skrevet om nettstedet! Tror hans kulle sende et klipp i posten – så kan jeg scanne å legge ut. Det er jo skikkelig koselig!

I ettermiddag har jeg jobbet rimelig intenst med det ene store prosjektet jeg har gående. Har kommet veldig godt i gang med det, og har sendt over første utkast til oppdragsgiver.

Nå blir det litt mer lesing. Er fremdeles dypt inne i boka om Asbjørn Kloster. I går oppdaterte jeg boklisten på nett, og la inn pekere til tidligere års boklister. Har også funnet en peker til SSB.

Så blir det vel middag hos Ingunn. Blir antagelig med Ingunn og Herman når de drar til Samsen for å klatre. Så får jeg med meg liturgisk aftenbønn i kveld. Det er så deilig…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.