Karrykylling

Ei god venninne har altså en fantastisk oppskrift på middag. Denne har jeg nå fått, og den fortjener helt klart og deles med flere… Kan bruke enten kylling eller sei (da heter det sikkert karry-sei…)

Her er selve oppskriften – skikkelig smak av Asia:

KARRYKYLLING

1 grillet kylling i biter

Saus (alle sausetingene blandes og småkokes litt):
2 løk + 2 fedd hvitløk stekes i olje
1 – 2 ss karrypulver
1 – 2 ss koreander (fersk eller frø) 1 ts reven ingefær(fersk eller malt)
1dl.mangochutney
2 dl.creme fraiche, rømme eller youghurt
2 dl hønsebuljong
salt + hvit pepper

Tilbehør: ris + brokkoli(forvellet),banan dryppet m/sitron og peanutter Ha kyllingbitene i langpanne,hell over saus + brokkoli, stekes 180o C i 15 min.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.