Kveker-møte

Etter en deilig natt, var det klart for noe helt nytt: Kvekermøte. Kvekerne har ikke gudstjenester, men møtes til “stille møter”. I Kristiansand foregår disse på Arkivet annenhver søndag. Første møte i 2006 var altså i dag.

Jeg ble tatt meget godt i mot, og det var en inkluderende stemning. Møtet gikk naturlig over i stillhet etter at lyset ble tent, og der satt vi. Lenge. Enda lenger. Deilig… Etter ca 45 minutter sier en av deltagerne noen få setninger han er blitt inspirert til, og så senker stillheten seg igjen. Etter omtrent en time begynner folk å kremte og reise seg, og så er møtet over.

Da blir det kaffe, te og kaker. Og hyggelig prat. Fikk ikke snakket med alle, men de jeg fikk pratet litt med var svært hyggelige og interessante mennesker. I morgen har de en litteratursirkel, og jeg har lyst til å delta. Eller jeg må delta. Boken de leser nå er nemlig “Kjære Siddharta”. Tro det eller ei – men den er jeg akkurat nå halvveis i. Jeg tar det som et tegn på at jg må møte. Selvfølgelig kan det være en tilfeldighet, men det blir liksom litt for tilfeldig…

Nå skal jeg lese litt mer i den boka – er omtrent halvveis. Så blir det pepperkaka-knusing hos noen venner i ettermiddag.

På kamerafronten virker det som om jeg kanskje kan få solgt unna litt, og det kan bli spennende. I utgangspunktet hadde jeg tenkt med å vente med kjøp av D200 til mai, men hvis jeg kan få solgt noe brukt kan det rykke litt frem i tid… Det blir spennende tider!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.