Veldig rolig lørdag

I dag har jeg tatt det utrolig rolig… Egentlig ganske deilig…

Hadde en ganske dårlig natt, og var ikke i allverdens form til morgenen kan man si. Etter en tur til byen og noen små-ærend fulgte timer med ingenting. Litt lesing, men også lange perioder der jeg bare slappet helt av, og nok døste litt av. Deilig.

Fikk det litt over meg utover ettermiddagen, og fyrte i gang med en artikkel til adrenaline.no. I januar er nemlig adrenaline.no 5 år, og dette må jo feires! Det har jeg gjort med å lage et banner. Når en trykker på det kommer en rett til noe som heter PayPal, og kan da donere penger! Det hadde jo vært kult om noen gikk for det… Foreløpig er det bare jeg som har gitt 10EURO for å se om det virker, og det gjør det! Så – da er det bare å vente!

Oppfordret også til en liten donasjon til keltiskfromhet.no når jeg sendte ut siste nyhetsbrev, og det vet jeg at noen har benyttet seg av. Det er veldig hyggelig!

Boka om Kloster er akkurat like spennende, og han har nå startet Det Norske Totalavholdsselskap (nå het det ikke det før i 1875, men han startet en Stavanger-avdeling i 1859). Han er fremdeles aktiv Kveker, og jeg synes det er spennende å lese om. Derfor tar jeg sikte på å delta på et kvekermøte i morgen. De har møte annenhver søndag på Arkivet. Regner med at det blir en ganske annerledes opplevelse. Hvis du er helt lost på hva kvekere er, så finnes det mer informasjon på deres hjemmesider.

Klokka 21 i kveld er det klart for premiere på årets KOLON-stykke. Det skal bli moro! Harald har vært ganske stressa siste uka, men regner med at de har kommet i mål. Så stikker jeg opp til Ingunn etter det igjen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.