Så er det helg

Begynte dagen med å hente bilen til min bror. Han og familien skal til mine foreldre i helgen. Så har jeg gjort en del små ærend.

Gikk først i banken, og har nå skaffet enkeltmannsforetaket mitt – digital-info.no – eget VISA-kort. Så blir det enklere å holde oversikten over hva som er firma og hva som er privat. Blir spennende å få ferdig regnskapet fra i fjor. Det er ikke mange bilag til som skal på plass nå….

I banken fikk jeg også kopiert og attestert 3 vitnemål. Helt gratis! Det er jammen fint at noen tar service seriøst fortsatt. Når en tenker på at det er bank også – som er så i skvis, blir det enda bedre! Gjorde så om litt på brevet til HiA, og har nå søkt om mitt Bachelor-vitnemål.

Etterpå ble det lesing, fiksing av bursdagsgave og litt orging på nett.

På ettermiddagen dro jeg opp til Ingunn med over 3 lite melk, og startet på en mega pannekakerøre. Herman hadde besøk av to kompiser så vi var 6 til bords. Det vil si i praksis var vi 5, fordi de andre var så sultne at de måtte begynne. Men, alle ble gode og mette.

Nå sløver jeg bare foran storskjermen til Ingunn og ser på en promotion-video fra Petzl. Her er det en del fantastisk bra klatring, buldring og isklatring. Tror filmen varer nesten 2 timer, så jeg har egentlig nok å henge fingrene… 😉

Har også igjen bare 40 sider i «Mitt navn er Karmosin«, og den satser jeg på å bli ferdig med i kveld. Skulle kanskje ha funnet på noe litt mer sprekt på en fredag, men kjenner jeg er litt deppa pga kneet. Det har vært ganske uggent i dag, og jeg gleder meg til å få tatt bilde av det på torsdag. Slik at jeg VET hva som er galt. For noe galt er det… Stort sett klarer jeg å holde humøret opp, men kjenner at det tærer.

I alle fall var det kjempe med trening sammen med John i går. Vi kjørte en knallhard omgang på overkroppen, og er klar til å øke ytterligere neste torsdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.