Har startet…

Våknet uten særlig smerter i beinet i dag tidlig, og det var veldig oppløftende. Så oppløftende at jeg bestilte stillheten.no før lunsj… Dette skal brukes til et flott naturfoto-galleri, som selvfølgelig skal ha som tema: STILLHET.

Ellers er det blitt mye lesing i dag også. Biografien til Asbjørn Kloster er svært spennende. Er også snart ferdig med boka til Grün. Oppdaterer nok boklisten i løpet av morgendagen tenker jeg. Blir ferdig med boka til tyrkeren også i løpet av uka. Den har tatt seg merkbart opp nå…

Har også fått unna en del småting jeg har liggende i dag. Blant annet skrevet brev til NRK. I utgangspunktet bare til lisenskontoret, men det tok litt av. Derfor går det kopi til John G. Bernander og Kringkastingsrådet også… Brevet er også lagt ut her i bloggen – i forrige oppføring.

Har gjort unna litt rydding, men det er litt igjen. Skal ta resten av det i morgen tidlig. Så går jeg løs på et par større prosjekter. Det blir deilig å komme i gang – har skjøvet de foran meg en stund…

Men, nå er det pizza før jeg stikker opp til Ingunn!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.