Treg start

Det nye året tar ikke av fra første sekund, og det er kanskje like bra? Begynte dagen med en tur til legen. Har fått brexidol og MR-time om et par uker.

Kjenner benet er litt bedre i dag, men så har jeg tatt det veldig med ro også… Det blir veldig spennende å se på bildene hva det er for noe. Håper det bare er en betennelse… Har jo kjent det har vært noe der siden før Sør-Afrika, og det ble ikke skikkelig borte etter forrige runde med brexidol (som jeg gikk på i Sør-Afrika).

Kjenner at det går litt utover humøret, for jeg trenger jo dette beinet… Har brukt dagen til å lese ganske mye, og gjøre unna noen småting. De store tingene har bare blitt liggende. Får håpe på mer “guts” i morgen. Regner med at beinet har blitt en del bedre også da.

En av småtingene jeg har fått unna er brev til HiA. Søker nå om å få vitnemål. Har regnet over studeringene siden 2001, og har funnet ut at 192 studiepoeng er tatt. Det holder i bøtter og spann til en Bachelor-grad. Da jeg har over 60 stp fra HiA, så kan de utstede vitnemål. Tittelen blir visstnok “Selvvalgt bachelor med fordypning i idrett”, men jeg har spurt pent om de kan skrive friluftsliv. Håper det går – føler liksom at det er der jeg har hatt trøkket… Ellers er fagsammensetningen ganske stilig:

•Grunnfag idrett (20 vekttall – 60 stp) – HiA
• Nordisk friluftsliv (24 vekttall – 72 stp) – HiT
• Mellomfag i snø- og ski-aktivitet (10 vekttall – 30 stp) – Høgskolen i Sogndal ++
• Kristen spiritualitet (10 stp) – HiA
• Økofilosofi A + B (20 stp) – UiT
• Til sammen: 192 stp

Det er nok en ganske sjelden Bachelor vi snakker om her… 😉 Bestilte vitnemål fra Tromsø, så regner med at jeg kan stikke opp med brev og sånn på fredag. At jeg har det som en slags studiedag.

Har også fått e-poster fra HiT angående master i friluftsliv, men det ser ikke helt lett ut å følge kurset der fra Kristiansand. Mulig jeg må finne noe annet da… Vet ikke helt hva det skulle være. Det er egentlig litt synd at det skal være så vanskelig å få studert… Men, det blir vel sånn når oppfølgingen blir tettere og tettere. Er en selvdrevet da, så blir det liksom dobbelt opp… Vi får se – har skrevet til Nalle for å høre om jeg kan være med på moroa selv om jeg ikke er der fysisk. Ellers må jeg finne noe annet å studere i våres… 😉

Av bøker har jeg nå begynt på en biografi om Asbjørn Kloster. Det er veldig fascinerende. Jeg kjenner jo han som en av grunnleggerne av avholdsbevegelsen i Norge, men hittil har biografien handlet mest om at han var/ble kveker. Det er spennende!

Senere: Har laget fløtegratinerte poteter til oss alle. Mens de står i ovnen har jeg gjort en ny innsats når det gjelder det trådløse nettverket hos Ingunn. Det må jo gå an å få til å virke… Plutselig fikk jeg det for meg at jeg må kunne sette opp alt manuelt. Dermed gikk jeg til verket, og fikk DNS-adresse fra UPC. Da skal jeg si det virket! Nå får jeg se om jeg kan få satt opp en egen konto på den nye pcen, slik at jeg kan beholde nettverket slik det er nede hos meg selv. Har allerede laget et ikon for kabel-nettverket her. Ikke får jeg en helt ordinær e-post til å funke på den nye pcen heller. Det er jo sånt som har vært peanuts i 15 år… Du verden så mye frusting det er med sånn data som ikke funker. Antagelig er det en del operasjoner som kunne vært like enkle med penn og papir. Det går iallfall ufattelig mange timer til å klø seg i hodet for hvermannsen. Jeg er vel ikke av de som skjønner minst av dette heller… Hvor skal det ende?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.