Bålkveld

Så har 2006 startet… Vi avsluttet 2005 med et bål i skogen mellom Lillesand og Kristiansand sammen med gode venner. Det var veldig koselig.

20051231baal.jpg

God mat, flotte samtaler og ikke minst et deilig bål på tørrfuru. Sånt gir ro helt inn i sjelen. Vi avsluttet nesten 6 timers båling med en kort “gudstjeneste”. Avsluttet med velsignelsen fra 4. Mosebok kap 6:

24 Herren velsigne deg og bevare deg! 25 Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig! 26 Herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred!

Det var stemningsfult i mørket, mens snøen dalte ned rundt oss…

I dag tidlig våknet jeg med stivt kne, og det er ikke fullt så morsomt. Har trøblet litt med kneet i det siste, men har trodd jeg hadde det under kontroll… Vet ikke helt om det var sittingen rundt bålet eller gåingen i skogen som gjorde utslaget – men vondt er det iallfall blitt. Skal ta det helt rolig i dag, selv om jeg kjenner det klør etter å komme ut. Det er flott lys over Kristiansand i dag, og det ligger et par centimeter med snø overalt. Slikt blir det nydelige landskaper av…

Istedet for å nyte luften utendørs, leser jeg vel en del til i “Mitt navn er Karmosin” av Orhan Pamuk. Har kommet godt i gang, men føler boka er litt “høyt” for meg. Får se om det hjelper på litt når jeg kommer mer inn i det. Ellers fant jeg ei sitatbok om Kierkegaard hos Ingunn, og det er nok ikke helt umulig at jeg skal titte litt mer på denne i løpet av dagen også…

I det hele tatt satser jeg vel på en svært rolig dag… En rolig start på det nye året!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.