Handyman

Dagen i dag har stort sett forløpt rolig. Ryddet litt i heimen, og gjort ferdig oppsettet på den nye bærbare. Dro opp til Ingunn igjen litt over 16.

Der gikk det slag i slag med gode tilbakemeldinger. Først klarte jeg å montere skap fra hverandre, så fikk jeg av dørene, og jammen fikk jeg de ikke på igjen også. Oppildnet med mange kilo ny selvtillit gikk jeg løs på den bærbare og det trådløse nettet. Ikke vet jeg hva som skjedde, men plutselig virket det igjen. Tror kanskje hemmeligheten ligger i å skru av “blackboxen” til UPC i 30 sek. Det hjelper iallfall ikke å legge inn adresser og sånn manuelt. Jeg er ikke helt stø på dette – men veldig fornøyd når jeg får det til! 🙂 Men, ganske irritert når jeg IKKE får det til…

Ingunn har fått ryddet litt inn i skap, og nå setter vi oss snart ned med “Motorsykkeldagbøkene” og litt snop! 🙂 Det er første filmen vi har fått fra noe som heter film24.no, som det gikk reklame for på TV. Vi får se om det kan lønne seg. Vi har iallfall fått en film og et spill til Xboxen nå. Hvis vi orker skal vi kanskje kjøre om kapp i kveld… 🙂

Har ingen store planer for nyttårsaften, men drar ut i skogen med gode venner for å lage bål. Vel tilbake blir det nok litt god mat, og så er vi ganske gira på å få med oss midnattsmesse i Domkirken. Det har jeg vært på før, og det frister til gjentakelse…

Senere: Filmen “Motorsykkeldagbøkene” var virkelig god, og ga et lite innblikk i å forklare hvorfor “Che” ble det han ble. Veldig spennende å se hvordan to gutter kan ta inntrykk på forskjellig måte. Bekrefter nok en gang min oppfatning av at hva slags “virkelighetsoppfatning” en har er viktig. Hvis en først klarer å bli enige/synce dette, så er det mye enklere å forstå hverandre også. Ble motivert til å lese en biografi om “Che” etter dette. Sterk avslutning da filmen fadet ut i nåtid… På samme måte som “Der Untergang”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.