Ny bærbar

I dag dukket den bærbare PCen opp, og det har derfor gått med litt tid for å gjøre denne klar. Før det hadde vi deilig frokost med Marianne og Michael, og jeg trente en økt med John.

Den bærbare er helt klart den minste jeg har vært borti. Den veier 2,5kg, men har både harddisk og DVD. Det er jo helt sprøtt hva de klarer å få til nå. Satser på å studere en del i vårhalvåret også, og da er det greit å ha en skikkelig bærbar med seg på HiA og rundt omkring. Satser også på at det blir mer foredragsvirksomhet. Har iallfall lyst til det!

I ettermiddag skal jeg klatre litt med Ingunn. Vet ikke hvor mye jeg orker. Er ganske nedkjølt etter noen timer i leiligheten. Umulig å få det over 16 grader her, når vinden blåser og det er minusgrader. Kanskje jeg må varme opp med litt badstu… Tar iallfall med meg så jeg kan ta litt mer boblebad. Hadde en runde etter økta med John, og det gjør utrolig godt.

Etterpå blir det en rolig kveld i Prestheia, før vi tusler bort til Tove og Alan kl 20. Der skal vi se padleDVD. Det skal bli moro!

PS: Dette var min første bloggings med den nye bærbare maskinen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.