Et skjermliv på høykant…

I dag kom den nye 21″ skjermen. Ikke nok med at den tar 1600×1200, men den kan også settes på høykant… Dermed får jeg VELDIG lange websider, og det er også veldig stilig å lage websider når en har så god “plass”.

Ved siden av står den gamle med 1280×1024. Her er det mer MSN og e-post det går i. Deilig med en skikkelig arbeidsskjerm. Ikke minst er det godt å bli kvitt droget jeg hadde før. Den veide nesten 50kg, og tok hele skirvebordet. Nå har jeg plass til både det ene og det andre ved siden av tastaturet også.

Var litt texas før jeg fikk det til. Den nye skjermen ville ikke opp med DVI, så det ble RGB. Men, det er ikke så nøye – bare det virker… Og nå kan jeg jobbe med MYE plass. Før var jeg avhengig av å scrolle opp, mens nå kan jeg se alt hele tiden. I Word kan jeg helt sikkert skrive rett på A4-siden, og se hele siden. Samme i InDesign. Her kan det bli mye moro… 🙂

Satser på at den bærbare kommer i morgen, slik at jeg kan være mer online alle steder fra. Har tilgang på bærbar i Prestheia også, men der er vi tre som deler…

Tenkte jeg skulle prøve å få ryddet litt mer på plass her, men nå gikk det et par timer på å få skjermene til å virke. Dermed får jeg ta mer av det i morgen. Tror det blir fint her nå!

Har skrevet noen flere julekort (er vel kanskje nyttårskort), og har hele verden som nedslagsområde: Sør-Afrika, Canada og England… Du verden som dette har vært et år med nye relasjoner… Savner Lindisfarne, og håper det ikke blir så lenge til jeg kan ta turen nedover dit igjen! Fikk også telefon av en i dag som var veldig fornøyd med å ha fått julekort. Jeg inviterte han nedover på litt padling – det er jo alltid greit med litt selskap!

Nå er det klatring med Ingunn og ei venninne kl 15. Etter det har vi fått tak i billetter på Narnia – så da skal vi dit alle 4. Tror det kan bli spennende. Så på IMDB at den hadde fått 7,5 av 10, og at over 10.000 hadde stemt. Det lover bra!

Senere: Filmen var helt klart verdt et besøk ja! Skjønner godt de som mener at Narnia kan tolkes i et kristent perspektiv. Det var en søt film…

Klatringen gikk også bra. Gikk siste halvdelen av ei rute jeg har klart første halvdelen av fra før. Så får vi se neste gang – om jeg kan klare å gå hele i ett! Dette blir helt klart vinterens utfordring!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Et skjermliv på høykant…

  1. therese sier:

    jeg fant aldri noen mailadresse her, kanskje jeg lette dårlig, så dette endte opp her:

    jeg ser du liker arne næss. jeg skriver selv en oppgave om ham, og kunne trenge noen som kanskje vet litt mer enn meg, forstår ting jeg ikke forstår, eller bare noen som kan komme med andre synspunkter og kanskje diskutere litt.

    send gjerne en mail. jeg trenger litt hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.