Komme i orden

Etter frokost dro jeg ned på Lund. Hadde tenkt til å lappe sykkel og rengjøre langrensski til sesongen, men slik gikk det ikke.

Istedet skrev jeg ut to bokanmeldelser her i bloggen. Det var bøkene til Rosenberg og Skarsaune. Begge kan trygt anbefales. Nå har jeg så smått begynt på ei bok av Anselm Grün. Han er flott, og jeg skal prøve å ta den i små porsjoner…

Ellers har jeg ryddet en del i leiligheten. Har ominnredet stua, for å få plass til en meditasjonskrok. Tror det blir bra nå. Er fremdeles igjen en del bokrydding, men jeg begynner å se hvordan jeg vil ha det. Soverommet er det ingenting jeg bruker på, så det får jeg kanskje leie ut på litt sikt. Skal vente litt, for å se hvordan ting går seg til.

Det er en del folk jeg kjenner som kan ha behov for et soverom fra tid til annen. Kanskje jeg både får samtalerom og “herberge”? 😉

Har også kjørt to vaskemaskiner, og skal opp å spise middag etter at den siste nå er ferdig. Da er skittentøyskurven nesten tom, og guttene har fått med seg alt sitt tøy til Prestheia.

Har ikke helt oversikt over romjula. Vet at vi skal se Narnia på kino i morgen kveld, og at vi er innbudt til særdeles koselig middag på onsdag. Ellers er det faktisk helt blankt i kalenderen. Tror kanskje jeg skal bruke tiden på å komme litt skikkelig i orden her nede – slik at jeg kan få ordentlig fokus på jobbingen når jeg starter opp igjen for alvor i det nye året. Det er ikke så veldig mye av det nye året som er planlagt, og det føles også litt deilig.

Skriver sjelden om musikk i denne bloggen, men de siste ukene har jeg hørt på en CD jeg fikk som “førjulsgave”. Den heter “New Irish Hymns”, og er altså veldig avslappende. Jeg spiller den om igjen og om igjen. Har ikke fått satt meg ned med tekstene enda, men plukker opp litt nå og da.

Nå er vaskemaskinen ferdig – så da logger jeg av for i kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.