Padling som juletradisjon

I dag våknet vi til skyfri himmel, og etter den tradisjonelle 1. juledagsfrokosten var det rett ut på havet. Temperaturen var såvidt under null, og sola står nydelig lavt på himmelen på denne årstiden…

Gikk først på østsiden av Odderøya, og så sør for Dybingen, Langøya, Bragdøya – innom skipsverftet på Andøya, og så rundt Andøya. Da jeg kunne se byen igjen fikk jeg litt motvind, men ikke så mye (6-8 m/s). Det blir jo litt kaldt, men jeg har heldigvis hette på tørrdrakta. Da jeg padlet gjennom fiskebrygga var det flere som hadde lyst til å bytte. De sa: “Det så jammen deilig ut!” Og det var det – i høyeste grad.

Kanskje jeg nå har født en helt ny juletradisjon? Julepadling?

Senere: Nå har vi spist deilig torsk, og krumkaker med multekrem. Det var skikkelig deilig. Godt etter en lang padletur! Så blir det en ganske rolig kveld med litt sløving foran storskjermen tenker jeg. Det er visstnok Harry Potter kl halv sju. Etter det er det “Dødelig våpen 4”, så her kan det bli nok å henge øynene i.

Jeg har begynt på boka til Skarsaune og Jesus. Skikkelig spennende lesning etter å ha lest Da Vinci-koden. Har begynt på Hellig Gral også, men synes ikke den tok helt av. Skarsaune virker veldig kunnskapsrik.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.