Juleinnkjøp

Fikk en Canon S80 her i forigårs, og har i dag bestilt ny skjerm og bærbar. Her tar det litt av før jul… Blir jo helt sliten av dette! Ellers går det sin vante gang her i heimen. Skal prøve å få unna litt småting i dag, og så la julen senke seg. Har vært mye i desember synes jeg…

Nå har julen vel senket seg. Fikk litt dilla med Flash i dag, og har laget mitt første lysbildeshow. Det ligger nå på mitt helt ferske domene (ja – jeg har kjøpt ENDA ett…. og har nå 24 stk…):
www.padlofil.no

Får vel hoppe i dusjen nå. Har blitt ganske langhåret – det er jo ikke så bra. Det klør veldig…

Så blir det middag i Prestheia. Stikker nedom her og skifter før kirka på selveste julaften. Pakker og sånn er i boks. Heldigvis. Har prøvd å gjøre det ganske enkelt, men du vet…

Tar også med meg software for å få nettverket hos Ingunn til å fungere. Hvis jeg har flaks er det også oppe i løpet av kvelden. Stakkaren hos UPC skulle jobbe til 22 i kveld, så det burde jo være muligheter…

Senere (rett før 22): Jammen fikk jeg det ikke til! Nå sitter jeg med bærbar med batteri på fanget. Ingunn kjøpte en IBM R50e i innflyttingsgave, og jeg har bestilt en T43 i dag. Dette kan bli moro. Tror det kan være på 4 stk trådløst om gangen her i Prestheia. Har ikke kodet basestasjonen, det skjønte jeg ikke helt hvordan en skulle gjøre… Får eventuelt komme tilbake til det hvis jeg finner ut av det. Det er iallfall kjempekult at det virker…

Da skal jeg legge meg tidlig. Blir antagelig ganske lang dag i morgen – mettet med inntrykk. Sov veldig dårlig i natt, så jeg er ganske klar for tidlig nattinatt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.