Jul og jul og atter jul

Har fått unna nesten alle juleforberedelser nå. Innimellom dette er det flytting og sammenskruing av ting fra IKEA. Har allerede begynt å glede meg litt til romjula, men tror det roer seg ned litt mot julaften nå.

Fikk kamera i dag – så nå skal det bli mer bilder! Denne gangen er det på hele 8 mpixel. Skal bli spennende å se om de har fått til bedre lysmåler og makro. Har ikke vært helt fornøyd med det på S50. Vi får se – eksempler kommer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.