Restitusjon og PC-arbeid

Tok unna flyttsaker fra lagerhotellet i går kveld. Så tok jeg imot mine foreldre. På dagen gjorde jeg unna en del jobbing, og det var deilig. Nå er det bare to litt større ting som henger over meg… Været er fantastisk, og jeg lar jobb være jobb og tar meg en padletur:

20051217padletur4.jpg

20051217padletur3.jpg

Utrolig flott lys – lav sol. Sånn det ofte er i desember. Synd at ikke flere får oppleve dette, selv om jeg så hele 3 andre kajakkpadlere i Kristiansand i dag!

20051217padletur2.jpg

Jolla under lå til kai ved silokaia da jeg padlet forbi. Den var fra Russland, og hadde helt klart sett sine bedre dager…

20051217padletur1.jpg

Før turen gjorde jeg unna litt jobb, og har laget ferdig nesten en julegave! Det blir en del kort og sånn til uka. Jeg har til og med fått laget mitt eget julekort!

Min bror og far hjelper Ingunn med komfyren i dag. Det viste seg at ferdig levert betyr at den bæres inn på kjøkkenet – ikke at den monteres. Håper de får det til. Men, der skikkelige handy-men, så det går nok bra!

Jeg kulern litt her, og så drar jeg opp til Ingunn. Sykkelen er punktert, så det får bli en liten gåtur! Men, det er ikke en sky – og månen er full. Da er det NYDELIG!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.