Støl…

Ja, jeg er støl. Ganske mektig støl. Men, jeg kan gå, og har tatt på meg sokkene selv i dag. Det ble ikke klatring i dag tidlig, og treningen med John blir nok som aktiv tilskuer…

Men, det var utrolig deilig i går. Bar ned et flyttelass til morgenen, men etter det har jeg tatt det rolig. Har lagt inn ganske mye nytt stoff på www.keltiskfromhet.no. Dette nettstedet blir lansert rett før jul.

Senere: Ble ikke så mye trening på meg nei, men jeg er god til å heie også. Har ryddet ned litt mer her hjemme, og er klar til å få klarsignal av Ingunn. Hun gir beskjed når hun har fått nøkkel i Prestheia. Så blir det nok en ganske aktiv kveld tenker jeg…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.